Personlig träning

Har du äntligen betstämt dig för att satsa på din egen kropp och hälsa? Grattis! Regelbunden aktivitet förbättrar inte bara den fysiska kapaciteten utan leder även till bättre hälsa, ökat välbefinnande och minskar risken för att drabbas av olika hjärt- och kärlsjukdomar.  

Som personlig tränare skräddarsyr jag ett program som utgår från just din livssituation, mål och förutsättningar oavsett om du vill träna på motions- eller elitnivå. Träningen bygger på anatomiska och fysiologiska grunder för att ge dig en så säker, kvalitativ och målinriktad träning som möjligt. Tillsammans bygger vi upp din styrka, balans och flexibilitet samtidigt som du skulpterar din kropp till önskad form.

Priser:
60 minuter pt-träning, 590 kr
90 minuter pt-träning, 800 kr
10-kort, 60 eller 90 minuters pt-träning, var tionde behandling gratis

Annonser
Comments
One Response to “Personlig träning”
  1. Thomas skriver:

    Hej! Jag kan varmt rekommendera Magnus som personlig tränare och kostrådgivare. Jag har gått hos Magnus i 16 veckor,det är det bästa jag har gjort. Utan Magnus så hade jag aldrig klarat detta. Nu inser jag hur viktigt det är med kosten under träningen. Har du haft funderingar på att forma om din kropp så tveka inte att ta hjälp. När man till slut ser resultatet så är det helt klart värt det. Mvh Thomas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: